خانم شیرزاد متولد سال 1359 ساکن شهرستان قاین زن مهربون و خوش صحبت که سه تا فرزند پسر داره و سرپرست خانواره .
بچگی خانم شیرزاد در روستای بزن آباد سپری شده و از زمان های قدیم وقتی که مادرش قالی بافی میکرده این هنر رو یاد گرفته و از بچگی فرش و پلاس میبافته . زنان روستا از تیکه پارچه های لباس پلاس هایی با رنگ های متنوع آماده میکردند که برای خونه و مسافرت هایی که میرفتند استفاده میشد و منبع درآمد خونه هم از طریق پختن نون هایی بود که زنان روستا تهیه میکردند و هم مرد ها بیرون خونه مشغول کشاورزی و دامداری بودند .
خانم شیرزاد میگه از زمانی که آرد گرون شد و قیمت نون ها بالا رفت مشتری هامون کم شد و دیگه نتونستیم نون بپزیم تا اینکه با خانم مداح آشنا شدم .
خانم شیرزاد از چگونگی آشنا شدن خودش با خانم مداح میگه : آشنا شدن من با خانم مداح به صورت اتفاقی در اتوبوس های داخل شهر بود . به خانه برمیگشتم که متوجه مکالمه خانمی در داخل اتوبوس شدم . صحبت این خانم در رابطه با پلاس و جست و جو برای بافنده بود که توجه من رو به خودش جلب کرد . کنار این خانم نشستم و خودمو معرفی کردم و از پلاس بافی و تجربه های خودم به ایشون گفتم . بعد از شنیدن داستان من شماره همراه من رو گرفتند و برای همکاری با من تماس گرفتند . این داستان آشنا شدن من با خانم مداح بود .