دو خانم به آرام و صبور اما با پشتکار و فعال کارگاه کوچک عرقیات گیاهی را در منزل خود راه اندازی کردند وقتی اولین محصولات خود را به صورت آزمایشی تولید کردند می خواستند برایش اسمی انتخاب کنند، تسهیلگر پروژه به آنها پیشنهاد داد اسامی محلی که برای گیاهان دارویی منطقه خودشان دارند را روی یک کاغذ لیست کنند و چند روز بعد هر کدام 6 الی 7 اسم را آورند هر کدام نام یک گیاهی بود، نرگس پوررضایی نام «زوفا» و معصومه پوربراتی نام «مستار» را انتخاب کردند.
درطرح توسعه پایدار روستای زول که توسط بنیاد سپهر اجرا می شود، قرار شد برخی از زنان علاقمند عضو صندوق اعتبارات خرد روستا در دوره های آموزشی شرکت کنند و این به مقدماتی نیاز داشت بنیاد سپهر در حوزه کاشت گیاهان دارویی اردویی برگزار کرد که تعداد 4 نفر از زنان روستای زول همراه با چند نفر دیگر از سایر روستاها به روستای مصعبی سرایان رفتند و با خانم ابراهیمی که در زمینه کاشت گیاهان دارویی فعالیت داشت اشنا شدند . بعد از برگشت از مصعبی دو نفر از افراد داوطلب برای فعالیت در این زمینه به فنی و حرفه ای معرفی شدند و در کلاس های اموزش عرق گیری شرکت کردند. که نرگس پوررضایی و معصومه پوربراتی آن دو نفر بودند.
این دو بانوی آرام و صبور اما با پشتکار و فعال بعد از آموزش و بازدید و دریافت خدمات مشاوره از مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی بنیاد سپهر دستگاه کوچک عرق گیری را خریداری و فعالیت خود را در این زمینه شروع کردند، آنها اکنون محصولات خود را در روستا به فروش می رسانند.
زوفا گیاهی است از تیره نعنائیان که به حالت خودرو میروید. ریشهاش ضخیم و منشعب و ساقههایش نسبتاً چوبی و برگهایش کوچک و متقابل و نوکتیز و بسیار معطر میباشد. گلهایش زیبا و معطر است. اسانس این گیاه مشابه اسانس نعناع است.
مستار گیاهی است با خواص انتی اکسیدانی و ضد قارچی که در خراسان جنوبی بسیار پرکاربرد است.گیاه دارویی مستار یکی از محصولات خاص خراسان جنوبی است که نظیر آن در استان های دیگر یافت نمی شود.این گیاه در کتاب های گیاه شناسی و گیاهان دارویی به افسنطین معروف است و خواص بی شماری برای آن عنوان شده است . به علت خاصیت خنک کنندگی این گیاه در قدیم به عنوان کاهش دهنده تب و سرماخوردگی استفاده میشده .